ESPECIAL ESCOLES
PORT a la VISTA


La nostra companyia també ofereix sortides especials per a grups escolars en dies laborables . No desaprofitis aquesta oportunitat per visionar Barcelona des d'una perspectiva molt diferent , alhora que gaudeixes de la natura i la cultura de la ciutat .


Recomanem especialment aquesta activitat marítima a les escoles , ja que oferim la possibilitat que els nens i nenes descobreixin el port i reconeguin els principals emblemes de la ciutat . És una alternativa diferent per aproximar-te a la cultura de Barcelona que no pots desaprofitar .


És una sortida perfecta per conèixer el Port de Barcelona , un dels principals motors econòmics de la ciutat . Podràs donar una ullada als Molls de Ponent i de Costa on es troben els contenidors , mostra del nou sistema de transport per a la càrrega general o al Moll del Contradic , on podem veure els grans dipòsits de ciment . Un trajecte que t'ajudarà a descobrir la frenètica activitat comercial i turística de la ciutat de Barcelona .


T'oferim també la possibilitat de fer el trajecte amb guies turístics que t'explicaran la visita en català , castellà , anglès o francès . El grup ha de ser com a mínim de 20 persones i s'ha de fer reserva prèvia .


Port a la vista / BARCELONA PORT 1h
Port a la vista / BARCELONA MAR 1h 30'


FULL / MAIL de RESERVES

Indiqueu el dia il 'hora de viatge, en 24 hores contactarem AMB Vosté per confirmar la reserva.


Sortides 02/03/2015